Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug


Verstuur

FAQ

Kan ik als particulier ook een cheappie aanvragen?
Ja, dat kan. U kunt ook als particulier een cheappie aanvragen. U kunt bij het bestellen aangeven in welke kleur u de app wilt hebben. Tevens is het mogelijk om de titels van de menuopties eenmalig door ons te laten aanpassen naar uw wensen. Geef dit ook bij het bestellen aan.

Waar moet ik als particulier op letten bij een iPhone app?
Als u als particulier een iPhone app wilt laten maken, is het van belang dat de app een toegevoegde waarde biedt voor een breed publiek. Het is niet mogelijk/toegestaan om een app te maken die alleen maar bestaat uit informatie/foto's van een persoon. De app zal dan worden afgekeurd door Apple. Om dit te voorkomen moet de app een toegevoegde waarde bieden. U kunt bijvoorbeeld denken aan uitleg over een bepaald onderwerp wat voor een breed publiek interessant is.

Wat als Apple de app niet goed kan keuren?
Apple kan de app afkeuren als deze puur gericht is op een persoon en onvoldoende toegevoegde waarde biedt. Wij zullen dan in overleg met u kijken of er een aantal kleine aanpassingen gemaakt kunnen worden om zodoende de app toch door de controle heen te krijgen.

Hoe snel is mijn cheappie klaar?
Wij zullen uw app binnen 2 werkdagen in orde maken. Als u de iPhone variant wilt wordt deze na 2 dagen verzonden naar Apple ter controle. Hoe lang dit duurt is afhankelijk van Apple. Zij hanteren ongeveer een review-periode van 7 werkdagen. De Android variant zal na 2 dagen worden gepubliceerd in de Google Play Store.

Is een cheappie ook geschikt voor iPad?
Een basis-cheappie is alleen geschikt voor de iPhone. Het is mogelijk om uw cheappie geschikt te laten maken voor de iPad. Dit kunt u in het bestelproces (stap 1) aangeven.

Wat kan ik allemaal met het CMS wijzigen?
De inhoud van de eerste 3 tabbladen (Over ons, Aanbiedingen, Contact) kunnen helemaal worden aangepast. U kunt foto's toevoegen en teksten. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van verschillende kleuren.

Hoe moet ik de kosten betalen?
De eenmalige kosten dient u online met iDeal te voldoen. Voor de maandelijkse kosten krijgt u iedere maand een factuur. Deze dient binnen 14 dagen te worden voldaan.

Wat is een promotiecode?
Af en toe heeft cheappie speciale acties. In de advertenties van deze acties zullen wij een promotiecode vermelden. Als deze code wordt ingevoerd bij het bestellen zal er een korting of een aangepast tarief worden toegepast. Als u geen promotiecode heeft kunt u dit veld leeg laten bij het bestellen.

Ik wil mijn app uitbreiden, kan dat?
U kunt de app online uitbreiden met de opties die wij bieden, zoals pushnotificaties. Wilt u iets anders aanpassen, dan vervallen we in maatwerk. Aan maatwerk zijn kosten verbonden. U kunt hierover contact met ons opnemen.

Hoe kan ik de inhoud (content) van de app wijzigen?
Nadat uw app gedistribueerd is ontvangt u van ons logingegevens voor het FastCMS. Vervolgens kunt u met die gegevens inloggen op: https://www.fcms.nl

Krijg ik voor de eenmalige kosten een factuur voor mijn administratie?
Ja. Wij sturen u een factuur per post op zodra de betaling is voldaan via iDeal.

Hoe kan ik opzeggen?
U kunt uw cheappie opzeggen door een aangetekende brief naar ons te sturen waarin u aangeeft dat u geen gebruik meer wenst te maken van uw cheappie. U dient hierbij 2 maanden opzegtermijn in acht te nemen. De minimale contractperiode is 12 maanden. Na ontvangst van uw brief, zullen wij de opzegging aan u bevestigen.

Hoe lang moet ik betalen?
Het maandelijkse tarief van € 39,- wordt 12 maanden in rekening gebracht. Daarna wordt het tarief aangepast naar € 29,- per maand. Dit bedrag betaalt u totdat uw app opgezegd is met inachtneming van 2 maanden opzegtermijn.